mandag 29. april 2013

TV`n

Har hatt skikkelig trøbbel med å få lagt inn innlegg på bloggen. Jeg har Firefox som nettleser, men måtte laste ned også Internett Explorer for å nå kunne lage dette innlegget.. Jeg er dessverre ikke så flink på data- så dette ble litt greskt for meg.. Men her er jeg med noen bilder av noe så interessant som tv`n ;) Med det ønsker jeg dere en god natt! Her har vi ei febersyk jente så både dag og natt er litt bob, bob!
 
 
 
 

søndag 21. april 2013

Stue

Har ikke fått blogget så mye av den nye sofaen. Har endelig somlet meg til å hengt noe på veggen over. Er så vanskelig med disse overlys vinduene..Har veldig lyst på noen nye puter i sofaen, men det får komme etterhvert. Har kjøpt en av disse nymotens cotten light balls i beige, brun, hvit- tenkte det kunne henges et sted her i tv-kroken.



Ha en super ukestart dere ;)


 

søndag 14. april 2013

"Farger"

Her i huset er det få farger gitt.. Det slår meg av og til at det eneste rommet her i huset med litt farger er barnerommet :) Men de farger som vises på dagens bilder er de farger jeg liker å omgi meg med. Noen kan kanskje kalle det "kjedelig", mens jeg selv vil kalle det harmonisk..

Gleder meg fortsatt til de nye beige lenestolene er i hus, fikk beskjed fra leverandør om at hun jobber på spreng for å få over neste container fra Kina, så de kommer vel etterhvert. Jeg har lyst til å piffe opp litt nå til våren med litt duse lavendel, lilla, rosa farger- men har ikke prioritert så mye interiørkjøp siste tiden. Får se etterhvert om noe nytt kan komme i hus- men med ei lita tøtte som stadig vokser er det ytterklær, regnklær og annet utstyr som kommer først- å slik skal det jo også være. Har sett noen nydelige puter både på Bohus og på ebay.. sikle.. sikle..


Nå skal søndagskvelden nytes, en dusj, pepsi max og sofaen med litt blogglesing. 

Ha en fin start på den nye uka! Stor klem.. 



mandag 8. april 2013

Megakule tapeter

 Fant en link inn til en utrolig stilig kolleksjon med tapeter. Her er et utvalg! Resten kan ses HER.





 

søndag 7. april 2013

Kommode til jenterommet


 
Jeg hadde stående en gammel kommode som jeg selv har hatt på pikerommet mitt som barn. Da er det jo litt koz at jenta mi kan overta og ha samme kommoden på sitt rom! Har som dere vet den rosa pip tapeten på 1 vegg her inne og fant frem restene. Har nå malt 1 strøk rosa på kommoden og tapetsert skuffene og festet nye knotter på. Knottene er de vi hadde igjen fra moteringen av kjøkkenet, mangler 3 stk, men det får jeg kjøpe senere.. Her er en liten smugtitt på noen av skuffene. Helheten skal dere få se når jeg er ferdig. Blir riktig så lekkert.
Her i nord har vi hatt strålende vær i helga, så det er kveld og nattetimene som går til slikt arbeide.. Nå kveldsmat og senga! Ha en nydelig uke alle sammen!!