fredag 30. juli 2010

Ramme med stor R

Blandt de mange vakre ting jeg fant på Butik Annelie i Sundsvall, må denne være den vakreste! Jeg forelsket meg helt.. Den er en dronning verdig og kunne godt stått på slottet, det er jeg helt sikker på;))

Den er robust og tung, med nydelige detaljer med "utskjæringer" og sandblåst speil. Den ser ut som et antikt stykke, men er helt ny. Kun vårt bryllupsbilde er verdig min nye rammen med stor R.



I natt tordnet og lynet det her... Det er utrolig fasinerende, men jeg er kjemperedd;( Har hjertebank og hver gang det braker løs suger det i magen.. Sist jeg så på klokken inatt var den over 3.. Da hadde det roet seg betraktelig og Jon Blund tok seg endelig turen..
-
Ha en nydelig helg mine venner!

torsdag 29. juli 2010

Home

Borte bra, men hjemme best hetes det- og det er så sant som det er sagt!! Ingenting er som følelsen den dagen man tar sommerferie fra jobb, man kjenner gleden og forventningene boble i magen.. Det er deilig og reise bort, være sammen med familie og venner, sove litt lenger om mårningen, nyte sommerkveldene og god mat, se nye steder og shoppe på butikker man ikke har her hjemme.

Men ingenting slår å komme hjem til seg selv igjen etter uker borte!!

Har kjøpt meg litt arbeid med forskjellig møbler, ty og rammer.. Resultat på dette kommer siden. Jeg har også fått utvidet Bruka samlingen min litt. En rosa Chips og snacks skål samt en liten hvit postkasse;) Mer fra Bruka design kan dere se HER.

Dagen idag er kjempefin her hjemme, nydelig vær- s¤l og varme. Min bedre halvdel har akkurat kommet hjem fra Bohus med nye hagestoler.. Under ser dere hvor jeg skal tilbringe resten av dagen;)



søndag 25. juli 2010

En snartur i interiør himmelen

Dette må jeg bare dele med dere.. En fantastisk interiørbutikk i Sundsvall. Min søster bare lo av meg og sa "heeeerreguud".. når jeg sa jeg hørte et englekor inne i hodet mitt som sang `haaaaleluja` når jeg trådde over dørstokken her.. hehe;)) Men se selv da...



Butikken var nydelig og personalet likeså.. Jette bra service! Damen som betjente meg kjente meg faktisk igjen og hilste på meg noen dager senere når jeg var på et kjøpesenter litt utenfor byen.. Det må jeg si jeg ble imponert over, så mange kunder dem sikker har..

Butikken heter `Butik Anneli` og har en nettside som du finner HER, som inneholder massevis av flotte tinger og tanger.. De sender også, så om man finner noe man liker på bildene er det bare og sende dem en mail.





onsdag 14. juli 2010

Cuisine

Idag blir det noen kjøkkenbilder. Ikke sikkert mine nye lesere har fått med seg den store forvandlingen fra grøøøønt 80talls kjøkken til slik det er idag!

Kjøkkenet ble utrolig praktisk og har enda ikke oppdaget noe jeg ville endret på.. (Bortsett fra at det selvsagt kunne vært mye større med plass til spiseplass- og en grue hadde helt klart vært drømmen).

Lyst og greit med innslag av noen moderne elementer som min mann ikke rikket seg på (mrk amerikansk kjøleskap med isbitmaskin..)

Har en hel vegg med overskap som går helt til taket og har valgt hyller på de resterende veggene. Dette gir et mye luftigere preg.



For de som ikke husker hvordan kjøkkenet var før oppussingen, ser dere en smakebit under... Grøss å gru... Var sikkert veeeeldig pent i sin tid, men hadde gjort sitt synes jeg..


Kjøkkenklem fra

søndag 11. juli 2010

Sommer på Bjørkely

Dette har vært en fantastisk dag! 26 g og strålende sol. har benyttet anledningen til litt utefotografering. Som jeg har sakt før er ikke uteområdet ferdig enda.. Det skal beleggingsstein, søyler, platter, utegrill etc. men vi har konsentrert oss om alt inne foreløbig.. Her ser dere et lite bilderas av hus og hage.



Det er på dager som dette at jeg innser hvor heldig vi er som bor på en slik herlig plass som det vi gjør. 13 mål tomt med egen "park" og badeplass, bor landlig til, men har kun 5 min kjøring til butikk, bensin etc. Skal med disse bildene prøve og fange opp noe av herlighetene.

Vi slipper og pakke og stresse avgårde for å få tatt oss en dukkert, her kan vi bade, fiske, grille og koze oss;)












Ikke minst har dyrene våre et herlig liv her..



Fin søndagskveld til dere alle;)



lørdag 10. juli 2010

Entré

I dag er det møkkavær og dårlig fotolys, så jeg henter frem noen uviste bilder fra min nyoppussede gang! Her er alt lyst , scandinavisk og landlig, med lysstriper av sol på gulvet;)


Prins Leon er selvsagt med der det skjer;)
Under, et litt lyst bilde, men her er sikringsskapet vårt. Har malt det i samme farge som veggen og hengt en englevinge og et hjerte på nøkkelen for å få det til å skli inn i miljøet og bli så "usynlig" som mulig.


Ønsker alle en nydelig helg!!


torsdag 8. juli 2010

Loftstue

Det er ikke så mye som skjer på interiørfronten i Englehvithuset for tiden, har vasket oppe på en nokså sparsommelig møblert og pyntet loftstue. Loftstua er blitt nedprioritert i vår "oppussingsperiode", men stua er helt ok. Jeg er ikke helt fortrolig med caffe latte fargen på veggene, men den er grei nok, så den får bli slik så lenge. Vi har ikke koblet all strømmen her oppe, så det er ikke lys i lysekrona enda- men det kommer. Da skal jeg også få stylet det på skikkelig vis. Her skal det også opp en stor flatskjerm som vi har liggende.. Kan være greit å få ordning på dette mot høsten/vinteren når jeg og min bedre halvdel blir mer i tv modus. Jeg vil se serier og interiørprogrammer, og han vil se boksing, bilsport og slike kjedelige manneprogrammer... greit med 2 tv`er da;))

Ha en fin sommerkveld!


mandag 5. juli 2010

Dørmatte

Siden min drømmematte ble "oppspist" av min lille prins, må jeg prøve og tenke nytt. Jeg tenkte jo at en pappelina plastmappe kunne få ligge i fred, men den gang ei. Nå tenker jeg at jeg i steden kanskje skulle kjøpe en dørmatte og bare ha fremfor døren i entreen.. Har sett meg ut den over, men synes den er litt for orange i fargen?? Skal den passe hos oss må den være mer brun. Denne har jeg funnet hos Boligfryd, men ser at det er flere nettbutikker som har maken. Kanskje jeg finner noe på min butikkferd i ferien, jeg vet ikke.. Noen som har noen tips i denne forbindelse?

lørdag 3. juli 2010

Ser frem til...

...ferie, late dager, kvalitetstid med familien, god mat, shopping, frisk fjell luft, camping, sol (?) og en tur innom denne herlige lille butikken i en bakgate i Sundsvall;))


Vackra Hem heter den, og er en nydelig innredningsbutikk. De har også nettside og webshop. Her skal jeg nok få til å legge igjen noen norske feriekronor..;)




Har også planer om Indiska, Ikea, Room, Village og kanskje noen loppiser;))
-

Ellers, er det noen som vet om noe spennende i Sundsvall eller omeng som man burde få med seg? Enten det er butikker, museum, badeland eller andre serverdigheter.. ?