søndag 28. februar 2010

På hytta

Da var jeg vel hjemme fra en herlig familiehelg på hytta. Vi fikk strålende vær på lørdag, så da koste vi oss ute med pølser og bålkaffe i denne bålpanna som min tusenkunstner av en far har laget. Den er laget av bunnen av en gammel varmvasstank, så dette er gjenbruk på høyt plan;)



En strålende fornøyd Prins Leon, med å få være ute hele dagen/helga, løpe etter scooteren, være med på isfiske, skitur og å få lekt med mitt tantebarn.

Detaljbilder tatt av gammelstua som står på gården.

Et kozelig bondekjøkken med farger i hvitt, blått og brunt. Bordet er gammelt og har stått her på gården (som nå er blitt til hytta) i mange, mange år.


Et lite stemningsbilde fra badvinduet.

Til sist en ramme jeg har laget for mange år siden. Rammen er et av vinduene til det gamle fjøset som sto på gården før i tiden. Glasset er inntakt, så det er satt inn svart papp og bilder av mine forfedre som bygde opp gården samt babybilde av min far som vokste opp her:)




torsdag 25. februar 2010

Fornøyd ;)

Idag virker varmepumpa, å det er vi alle glad for:) Tror nesten pusekatten er gladest, nå ligger den pal under og barer nyyyyter varmen:)

Idag har jeg foresten for første gang vært på aromaterapi.. å guuuud for en nytelse!! Anbefales! Var et gavekort jeg har fått av min kjære for en tid tilbake- Thank YOU love..


onsdag 24. februar 2010

Hylle på kjøkkenet

Påskeliljene mine blomstrer og blomstrer, de er utrolig vakre der de står i vinduskarmen. Jeg er i utgangspunktet ikke glad i gult, men disse var bare søte! Når disse har gjort sitt, må jeg nok investere i nye:)

Jeg har bestillt meg en hylle med knagger fra Lunehjem. Fikk en epost hvor det sto at forventet levering var på fredag.. Gleder meg til å se hvordan den er. Planen er å ha den på kjøkkenet, med den nye klokka over, de nye GG tingene oppå og om jeg får tak i en "hjerter på en snor" ranke hadde det vært perfekt. Har savnet en klokke + et sted og henge kopphåndduken på kjøkkenet, så håper dette blir bra. Resultat kommer:)



tirsdag 23. februar 2010

Brrr...

Slik ser min kveld ut ikveld!! Godt plasser i sofakroken under et pledd med fyr i stearinlys og ikke minst i vedovnen, bærbaren i fanget og OL på tv`n. Spennende! På bærbaren sitter jeg å ser på ...varmepumper... mens min kjære ligger ute i 25 minusgrader, under altanen og tiner opp issvoller som har fått den stakkars varmepumpa vi har til å kapitulere!! Da blir det fort kaldt gitt... Brrrr!!! Siden huset er ganske stort sa varmepumpemannen idag at han anbefalte oss å kjøpe en til... Jauda, jauda.. 20.000,- værsego.. pøh..
Men tror nok det kan være verd det.. Brrr..

Jeg så et innlegg inne hos noen av dere hvor det ble innstalert en varmepumpe som hadde som en ramme med et bilde på seg.. men jeg klarer ikke huske hvor det var, noen som kan huske? de er jo ikke akkurat vakker disse beistene:)

Ha en fortsatt fin skiskyterkveld! c",)

søndag 21. februar 2010

Søndagshus


En herlig søndag:) tørket støv og ordnet alt klart i gårkveld, så idag var det bare å dra over gulvene, så var helgevasken tatt, deilig:) Tok meg en runde med kameraet nå når alt var bloggbart. Hekladuken på stuebordet har min mor laget til meg, så idag er første dag den er på. kjempelekker:) Selv om det ikke var strålende sol idag, gir dagslyset den hvite stua mi ekstra fin. Er veldig fornøyd med fargevalget på veggene.

Mine første green Gate ting ser dere på bildet under, har spekulert så lenge på hvilken farge jeg skulle velge på dette, valgte tilslutt Ingrid og naomi beige, måtte bestille en liten prøvepakke, og vet nå at jeg har tatt rett valg, så det vil nok bli påfyll etterhvert. Dette er bestillt I Gros hage.


Har også fått påplass noen påskeliljer i kjøkkenvinduet, disse er veldig søte, men er redd de visner fort siden de kom så fort ut.. Men de kostet 45kr for en potte med 3 løker, så jeg skal vel klare med å investere i noen nye. Det fine med disse er at man kan gjemme dem kaldt og plante dem ut når våren kommer. Som sagt kom dem i en stor plastkrukke, jeg plantet dem om i 3 små krukker som hører til emblemserien.




Ønsker alle en fortsatt fin søndag!

fredag 19. februar 2010

Kan du hjelpe meg?

Jeg leter og leter, men kan ikke finne Zinkhus noen steder... Er det noen som kan hjelpe meg? Finnes det noen nettbutikker som selger disse? Evt. butikker som kan være villig til å sende?
Ønsker meg noen bitte små med anheng og kanskje noen større også om jeg først finner tak i:)

Det øverste bildet er hentet fra nettbutikken Fryd for øyet.
Det under er fra nettsiden Boligfryd.
Disse har veldig mye fint, så anbefaler en tur innom.. Bildene er nok noen mnd gamle, for kunne ikke finne zinkhus her nå.

tirsdag 16. februar 2010

Mexicansk tacosuppe

Idag vil jeg dele med dere en oppskrift på et herlig og sunt måltid jeg lagde meg!
Mexicansk tacosuppe.

Dette trenger du:
  • 500g Karbonadedeig (jeg brukte elgkjøttdeig)
  • 1 pose tacokrydder
  • 1 løk
  • 1/4 purre
  • 1l buljong (vann + 2 stk buljongterninger)
  • 1 boks hermetiserte tomater
  • 1 paprika

Garnityr:

  • Revet lettost
  • Fullkornslefse
  • Magerkesam
  • Salat - issalat, agurk og tomat

Slik gjør du:
Brun karbonadedeigen og hell dette over i en gryte. Skjær løk, purre og paprika i biter. Ha i gryten sammen med karbonadedeigen. Tilsett tacokrydder og hell over hermetiske tomater, vann og buljong. Kok opp og la det koke i 10 minutter.Smak til med tabasco eller noe annet sterkt krydder om ønskelig. Lag skåler med ost, mais, salat og kesam. Varm lefsene i micron.

NYT!

Til sist et herlig bilde fra hagen tatt i går! Har fått besøk av en liten elgfamilie:)

mandag 15. februar 2010

Award

Tusen hjertelig takk til Jattes lille drømmeverden for denne awarden! Jeg har fått denne 2 ganger før, men det varmer like mye hver gang!!! For å se dette trykk HER.

Denne gangen vil jeg sende den videre til alle dere som er følgere av meg!! Tusen takk <3

søndag 14. februar 2010

Mors og kjærlighetens dag!

Gratulerer til alle mødre og til all kjærligheten der ute! Så klart spesielt til min egen mamma og til min skjønne mann! Min mann som overrasket meg med en halskjede med hjerte i hvitt gull! Smask!

Tusen takk også til alle som har lagt igjen kommentarer på innlegget under.. Ser ut som jeg blir nedstemt vedr. gulvet.. :) Noe min mann er veldig glad for.. Ønsker gjerne flere meninger, så legg gjerne inn flere kommentarer.

fredag 12. februar 2010

Hva tror dere?

Jeg har en plan! :-) og vil gjerne lufte den for dere. Har her prøvd å sette sammen mine tanker i bilder slik at dere kan forstå hva jeg mener. Disse 3 øverste bildene er slik gangen ser ut idag. Alt er malt i fargen bomull, så den ser jo sånn høvelig grei ut. Men jeg har en mening om at gangen/hallen er det første en gjest ser og er det som skal ønske både oss selv og besøkende velkommen. Ønsker derfor å gjøre denne så innbydende som mulig.
.
Jeg er ingen fan av flisene på gulvet.. De har en tarrakottalignende farge som ødelegger veldig helhetsinntrykket. Grunnarbeidet her er også dårlig slik at fugene forsvinner og flisene blir litt løse. Dette er selvsagt verken pent eller praktisk. trappen er helt ok, den er fabrikkmalt hvit, så den får bestå som den er.

Som dere så på bildene over er det også en stor romslig skyvedørsgarderobe i hallen. Frontene består av 2 store speildører, jeg bruker disse mye og det er veldig flott med helspeil, men jeg har litt lyst til å flytte disse inn på vaskerommet og få nye fronter her.. På bildet under ser dere eksempel på hva jeg tenker på. Hvitt glass er min drøm her.

På veggene hadde jeg tenkt på Eggehvit perlestaff panelplater.

Og sist, men ikke minst har jeg fryktelig lyst på svart og hvitt sjakkmønstret gulv... :) Min mann er skeptisk, men dette ligger jo løst, så om vi tar opp flisene som ligger nå, gjør et godt grunnarbeid, så kan vi jo ha dette vinylbelegget til vi blir lei og/eller motene endres, for så å legge fliser... Ikke sant..? :) Eller burde vi kanskje legge fliser først som sist? Noen ideer om hvilke? Både str. og farger?

På Tarkett sine sider kan man gå inn på 3D Roomviewer. Her kan man leke seg med farger og mønstre både innen vinyl, parkett og laminat. Anbefaler å prøve dette.. morsomt:)

Såååå, hva tror dere?? Er jeg inne på noe her?
Blir veldig glad om du tar deg tid til å legge igjen en liten kommentar:)